Karpervissen op een recreatieplas, zelden beoefen ik deze visserij maar mijn oude FA team maat Sander Schroer doet bijna niet anders.

Hij is een ware expert in het vissen op deze achterhoekse grindputten. Samen met cameraman in spé Rikkert zijn wij afgereisd naar het oosten des lands voor een gezamenlijke 24 uur sessie.

Hoe mooi is het dan als je in gezelschap van je vrienden een stokoude schub vangt van het originele bestand, die waarschijnlijk al langer rondzwemt dan dat ik leef?! Niet daar voor ging een fles champagne open, maar ook de 1,000,000 YouTube views zijn een feit!🎉🚀

Bij deze wil ik jullie nog maal bedanken voor alle support al meer dan tien YouTube – Jaren. Het gaat de laatste paar jaar enorm goed, en het zou naast deze mijlpaal ook fantastisch zijn om de 10,000 abonnees te behalen!🚨 Ben je nog niet geabonneerd?! Doe dat dan snel en ik zie jullie weer bij de volgende video!🙏

#karpervissen #rubencarplife #kordabenelux
___________________________________________________

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 104 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN OP EEN ZANDAFGRAVING – STOKOUDE SCHUB! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN OP EEN ZANDAFGRAVING – STOKOUDE SCHUB!
Getagd op: