Yesssss en we zijn er weer. Deze keer reizen we af naar een prachtige kanaal dat België doorkruist. Team member Sander Kunst vist deze karper sessie samen met Sven Joris op een kanaal waar Sven al heel wat mooie karpers op zijn mat heeft weten te krijgen. deze 40 minuten durende karper video staat garant voor keiharde runs, een berg aan karper vangsten en prachtige drone beelden!!! een video dat je gezien moet hebben!!! ook word er vanaf het moment dat deze video word geplaatst een hele dikke boilie aas pakket/pva pakket weg gegeven. om mee te doen abonneer dan op het YOUTUBE kanaal van BoezemBaits, en like de Facebook pagina van CastAway – Products, en uiteraard BoezemBaits.
LIKE DIE HANDEL !!! WHEN QUALITY MUST BE PERFECT
ABONNEER VOOR MEER

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Boezembaits, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Op karper vissen aan een Belgisch kanaal – met mega veel karper vangsten. appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Op karper vissen aan een Belgisch kanaal – met mega veel karper vangsten.
Getagd op: