Hij is een fanatiek karpervisser met een bult aan ervaring en daarnaast ook nog eens een unieke docent. Ben van Boekel geeft namelijk met enige regelmaat les in karpervissen op de school waar hij werkzaam is. En deze keer gaat hij met een van zijn leerlingen naar de waterkant voor een nachtje vissen.

Uitgerust met de BASIX range laat Ben samen met zijn gast Jaimy zien hoe eenvoudig en succesvol karpervissen kan zijn. Want aan actie hebben ze absoluut geen gebrek. Ben legt met de Team Korda Vlog camera vast hoe de aanbeten en karpers elkaar opvolgen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 3 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Beginnen met karpervissen met de BASIX range – Ben van Boekel – Team Korda Vlog appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Beginnen met karpervissen met de BASIX range – Ben van Boekel – Team Korda Vlog
Getagd op: