Het is tijd om eens iets anders te doen. Want deze keer staat Kevin’s vlog niet in het teken van karper maar het vissen op grote graskarpers. In het gezelschap van Arjan Braad reist Kevin Diederen af naar een mooie Nederlandse polder. In de kraakheldere sloten weet hij daar graskarpers van meer van een meter aan te treffen. Met als doel een echt groot exemplaar in het net te krijgen gaat Kevin zowel struinend met een broodkorst als ‘s nachts vissend met beetmelders aan de slag. Gaat het lukken om een vis van meer dan een meter en een gewicht van voorbij de dertig pond op de kant te krijgen?

Check Kevin Vlogt 14 om het te zien en laat ons in de comments weten wat je graag in de toekomst zou willen zien!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 2 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt #14: Gericht vissen op grote graskarper appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt #14: Gericht vissen op grote graskarper
Getagd op: