KARPERVISSEN IN SLOVENIË l DEEL 4 | 3 NIEUWE PB’s l DWFISHINGTEAM

DÉ afsluiter van deze Fantastische vistrip naar Slovenië ! In dit deel komen er maarliefst #4veertigers op de kant en weten we alle drie een #nieuw #PB te vangen! Kortom; bekijk hem snel!

Ben je ook zo blij om iedere week een GRATIS video te kunnen bekijken? Support ons en Bestel iets op onze webshop ! Thanks
www.dwfishingteam.nl

Zoals je zag werden alle vissen werden gevangen op de bollen en partikels van www.tijgernotenkopen.nl ! Top aas voor een mooi prijsje!

Social media:
www.instagram.com/dwfishingteam
www.facebook.com/dwfishingteam

www.instagram.com/danieltiedink
www.instagram.com/wietse1997
www.instagram.com/tjittevanderschee

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 121 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN IN SLOVENIË l DEEL 4 | 3 NIEUWE PB’s l DWFISHINGTEAM appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN IN SLOVENIË l DEEL 4 | 3 NIEUWE PB’s l DWFISHINGTEAM
Getagd op: