Yessss, we mogen weer spreken van een prachtige avontuur dat Sander Kunst samen met Tom De Bue op een moeilijke maar een prachtige zandafgraving hun uiterste best hebben gedaan om karpers in het net te krijgen. uiteraard is dit hun meer dan gelukt en hebben ze dit uiteraard voor jullie op beeld gezet. wederom mogen we spreken van een prachtige 3 daagse karper sessie met machtige karper vangsten en dit in ons eigen Benelux op een zand afgraving!!! vergeet zeker niet te abonneren op onze YOUTUBE kanaal, en deze video te like want er komt de aankomende tijd nog veel meer machtige karper video’s aan!!!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Boezembaits, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen in de BENELUX – een machtige weekend met prachtige karper vangsten appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen in de BENELUX – een machtige weekend met prachtige karper vangsten
Getagd op: