Een weekend op karper vissen met de Boezem Challenge is best een opgaven! zeker als je boven in de ranking zit, en wil blijven! dit is dan ook niet voor iedereen weggelegd en vergt erg veel van je uithouding vermogen, en stelt je flink op de proef.
Rens is daarin tegen iemand die naast de Boezem challenge nog een andere ( zeer lastige ) uitdaging op na houdt!!! want tijdens de 48 uurs durende Boezem challenge doet hij er alles aan om dit voor jullie op beeld te zetten!!! wederom een sterke video, zeker als je mee neemt dat hij bijna niet aan slapen toe kwam tijdens deze 48 uurs durende wedstrijd. Voor meer mooie video’s van Rens Kop en Denny van de Kraan abonneer dan zeker even op hun YouTube kanaal #SKcarpfishing waar je nog veel meer toffe karper avonturen kunt zien, en verwachten, KIJKEN & ABONNEREN DUSSSSS❗
#BoezemBaits #SKcarpfishing

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Boezembaits, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Een weekend lang op karper vissen met de Boezem Challenge 2021 – met Rens Kop appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Een weekend lang op karper vissen met de Boezem Challenge 2021 – met Rens Kop
Getagd op: