Karpervissen met een gevlochten lijn – Welke voordelen zitten er eigenlijk aan? En waar moet je op letten als je karpermolens wilt opspoelen met de voor jou meest geschikte braid? En hoe zit het met het gebruik aan de waterkant? Van leaders tot en met het wel of niet krijgen van meer lossers en van zinkende tot en met drijvende lijnen. Ervaringsdeskundige Daniel Takken werpt een blik op het gebruik van gevlochten lijnen en hoe het voor hem een grote meerwaarde kan zijn tijdens het vissen in zowel Frankrijk als in eigen land.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen met een gevlochten lijn – Korda Benelux How To appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen met een gevlochten lijn – Korda Benelux How To
Getagd op: