Er wordt op de achtergrond alweer hard gewerkt aan uw VISpas voor 2022. Begin november begint Sportvisserij Nederland met het incasseren van het contributiegeld van leden die een machtiging hebben afgegeven, de acceptgiro’s zullen in de derde week van november op de mat vallen.

De nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren wordt niet meegestuurd tenzij u heeft aangegeven nog wel een papieren lijst te willen ontvangen. Gelukkig hebben de meeste leden inmiddels het gemak van de App ontdekt wat niet alleen enorme hoeveelheden papier bespaart maar ook gewoon enorm handig is.

Een tijdje geleden heeft Sportvisserij Nederland “MijnSportvisserij” geïntroduceerd, een platvorm waarop u zelf een aantal zaken m.b.t. uw VISpas kunt regelen:
Het tijdelijk bewijs van lidmaatschap downloaden
Een Meevistoestemming aanvragen.
Een adreswijziging doorvoeren
De VISpas per einde jaar opzeggen
Een duplicaat VISpas bestellen. Na bestelling van een duplicaat kan er een nieuw tijdelijk bewijs gedownload worden door het lid.

Uw VISpas op tijd in huis?
Betaald u via een machtiging en verloopt dit direct goed, dan betaalt u niet alleen 5 euro minder maar heeft u de VISpas altijd op tijd in huis. Als u betaald middels een acceptgiro en dit voor 8 december doet, dan ontvangt u de VISpas 2022 ook voor 1 januari. Indien de betalingen later binnenkomt bij Sportvisserij Nederland gaat uw VISpas met de volgende levering mee en heeft u hem waarschijnlijk wat later in huis. Wel kunt u dan na betaling via www.mijnsportvisserij.nl een tijdelijk bewijs downloaden.

The post Hij komt eraan: de VISpas 2022 appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

Hij komt eraan: de VISpas 2022
Getagd op:
%d bloggers liken dit: