Dat er in deze video zo veel karpers zouden zitten had ik niet gedacht. Hoe combineer je een druk gezinsleven en werk met onze hobby: karpers vangen!? In deze video neem ik jullie mee in een vlucht door mijn zomer visserij. Één of twee dagen de stek voorzien van wat attractief aas bleek keer op keer te werken, de karpers lagen keer op keer op klaar op de voerplek. Soms moet je wat geluk hebben in het leven, en dat er dan nog een extra speciale vis voorbij komt, overtrof alles!

Veel plezier met het bekijken van deze video en ABONNEER natuurlijk als je dat nog niet had gedaan want de *10.000* abonnees is nu echt bijna een feit!

Tot de volgende video!🍂🎥
__________________________________________________

#karpervissen #rubencarplife #vlog

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 36 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN IN DE ZOMER NAAST GEZIN EN WERK | WAT EEN RUNS! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN IN DE ZOMER NAAST GEZIN EN WERK | WAT EEN RUNS!
Getagd op: