Beste kijkers,

Daar zijn we weer met een aflevering van karpervissend door Nederland. Ditmaal zijn wij afgereisd naar de provincie: Friesland. In een driedaagse vis trip zijn Daniel, Bram en Tjitte aan het vissen in drie verschillende provincie’s en we sluiten dus af in Friesland. Na een korte tussenstop in Groningen bij onze vrienden van tijgernotenkopen.nl reiden we door naar de gekozen stek, een klein afgeloten water. Na een aantal burgers gaan we met vertouwen de nacht in. Hoe dat verloopt en hoeveel karpers we vangen zie je in de video!

Neem een kijkje op onze site en koop onze merchandise:
https://dwfishingteam.nl/

Met dank aan:
https://www.tijgernotenkopen.nl/
https://ridgemonkey.co.uk/nl/

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 92 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissend Door Nederland AFL: 7 Friesland | DWFishingteam appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissend Door Nederland AFL: 7 Friesland | DWFishingteam
Getagd op: