Combi rigs zijn met recht enorm populair bij karpervissers. Want ze combineren goede anti tangle eigenschappen van de onderlijn met voldoende bewegingsvrijheid voor de haak om te zorgen voor een goede inhaking in de bek van de karper. Door de rig te knopen in een zogenaamde “Loops & Booms” stijl krijg je een combi die daarnaast ook nog een ander voordeel heeft: het soepele deel waar de haak aan zit is namelijk als een lus geknoopt. Dit maakt het mogelijk om indien nodig dit deel makkelijk te verwisselen terwijl je de stijve Boom blijft gebruiken.

Deze versie van de Combi Rig laat zich perfect vissen met bodemaas, wafters en partikels zoals tijgernoten. De rig laat zich afhankelijk van de omstandigheden goed combineren met diverse loodsystemen. Op een harde bodem is hij in te zetten met een leadclip terwijl een meer zachte, modderachtige bodem vraagt om een helikopter montage.

Voor het volgen van de stappen heb je de volgende items nodig:

* Korda Ready Tied Boom of zelf uit Boom gemaakt stijf deel
* Korda Klor haak maat 4
* Korda Medium Silicone Tubing
* Korda Arma Kord 30lb
* Korda Mainline 15mm Wafter
* Korda Razor Blade (schaar)
* Korda Baiting Needle
* Korda Pulla Tool

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 16 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post LOOPS & BOOMS – De Combi Rig – Stap voor stap uitgelegd appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

LOOPS & BOOMS – De Combi Rig – Stap voor stap uitgelegd
Getagd op: