3 December Online op het YouTube kanaal van BoezemBaits

Al geabonneerd op het YouTube kanaal van BoezemBaits??? Er staat weer een prachtige avontuur voor jullie klaar. Een video waarin Robin Kreyen samen met Sander Kunst in oktober met zware regen achtige omstandigheden een weekend lang alles uit de kast moeten halen om karpers te vangen op een bikkelharde grind afgraving. Aangenaam is al dat regen zeker niet wat naar beneden komt vallen tijdens deze 48 urende karper sessie, en is het op gesommige momenten dan ook echt afzien❗ Toch komen er wederom prachtige karpers op de kant tijdens dit avontuur !!! #Never_Quit_No_Surrender #abonneren #YouTube #BoezemBaits #Kijken_Dusss❗❗❗
Ben je benieuwd naar onze ijzersterke boilie range bekijk deze dan via onze webshop. wij sturen uiteraard ook boilie samples mee met bestellingen.
bedankt voor het support 👊👊👊
#When_Quality_Must_Be_Perfect

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Boezembaits, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post een weekend lang op Karper vissen in een diep grind afgraving met zwaar regenweer. Oktober sessie appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

een weekend lang op Karper vissen in een diep grind afgraving met zwaar regenweer. Oktober sessie
Getagd op: