Stekkeuze, kantjes visserij en luchtdruk. Allerlei aspecten waar we als karpervissers vraagtekens over hebben. In deze sessie video neem ik jullie mee tijdens een koude november nacht vissen op een park water. Ook geef ik mijn visie over bovenstaande onderwerpen. Dit type wateren lenen zich perfect voor de aankomende koudere periode en ook deze sessie zaten we goed op de vis! Kijk en geniet mee van dit vlog – achtige avontuur, een nachtje met veel regen en mooie karpers! Vergeet natuurlijk niet te abonneren, want het is en blijft gratis en BIJNA hebben we die mijlpaal van 10,000 abonnees!🤩🙏
___________________________________________
#karpervissen #nachtvissen #karper

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 4 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post NACHTVISSEN IN NOVEMBER | KARPERVISSEN OP PARKWATER appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

NACHTVISSEN IN NOVEMBER | KARPERVISSEN OP PARKWATER
Getagd op: