Voor het vissen met wafters, bodemaas, tijgernoten en zaken als het plastic Fake Food aas gebruikt Ben van Boekel graag de Slip-D Combi Rig. Deze onderlijn geeft hem namelijk net zoals de Spinner Rig doet de mogelijkheid om snel zijn haak te kunnen vervangen. En met zijn voorliefde voor de extreem scherpe Kamakura haken is dat maar goed ook.

In de video laat Ben zien welke componenten hij gebruikt voor het knopen van de onderlijn en hoe deze in de praktijk werkt. Dat betekent dat jij dus zelf ook er mee aan de slag kan gaan om de effectiviteit en het gemak van deze onderlijn te ervaren.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Hoe knoop je de Slip-D Combi Rig? – Korda Benelux How To appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Hoe knoop je de Slip-D Combi Rig? – Korda Benelux How To
Getagd op: