Afgelopen jaar hebben we ook weer vele nieuwe producten gezien. De meest opvallende nieuwkomer is Ciweld Carptrailers. Ze bieden diverse innovatieve oplossingen voor karpervissen. Vooral met de nadruk op transport en efficiënt lokaliseren.

Ciweld Carptrailers ontwerpt, bouwt en verkoopt Carptrailers. Dit zijn aanhangwagens voor auto’s, bestelwagens, fiets, E-bike en karpervisser zelf! Allemaal op maat voor onze hobby. 

Het gehele productieproces vindt plaats in België. Tot op heden hebben ze meerdere modellen aanhangwagens en fietskarren in het gamma. Hun absolute sterkte is dat ontwerp en productie in eigen handen is. Hiermee kunnen ze zeer flexibel en snel inspelen op specifieke noden van de betrokken hengelaars. Ciweld Carptrailers verkoopt ook inrichtingen voor de Carptrailers en bestelwagens. Stuk voor stuk handige tools die zorgen voor een hoger comfort, snellere opsteltijden en efficiënte opslag van karpermateriaal. Eigenlijk echt mooie en praktische oplossingen die we tot op heden nog niet hebben gezien.

Oprichter Michel is een fanatieke karpervisser, hij is ook gebeten door lastechniek en ontwerp. Zijn jarenlange ervaring in deze disciplines zorgen er dan ook voor dat je beroep kan doen op een vakman. Zijn doel is om Ciweld Carptrailers op de kaart te zetten als een echte meerwaarde in de karperwereld. Wat ons betreft is hij hiermee goed op weg! Neem zeker een kijkje op de website en social media. Elke karpervisser moet dit gewoon zien!

www.ciweldcarptrailers.com

Ook op social media Facebook & Instagram vind je regelmatig interessante content. Het is echt de moeite ook daar een oogje in het zeil te houden! Volgen is de boodschap!

https://www.facebook.com/ciweldcarptrailers/

https://www.instagram.com/ciweldcarptrailers/

Stay Tuned!

The post Innovatie in de karperwereld: Ciweld Carptrailers first appeared on karper-krant.

Source: De karper krant

Innovatie in de karperwereld: Ciweld Carptrailers
Getagd op: