Na in de vorige Kevin Vlogt een bezoek te hebben gebracht aan Roadlake en Gigantica Mainlake is Kevin Diederen wederom in Frankrijk. En in deze nieuwe vlog vist hij daar in absolute luxe en goed gezelschap. Korda cameraman Lars overhof heeft namelijk ook zijn hengels meegenomen om naast het filmen van allerhande toffe content ook een poging te wagen om een paar mooie karpers te vangen.

Samen hebben beide heren een leuke paar dagen op het betaalwater Lac Du Grand Tarnaud van The Carp Specialist en het lukt daarbij zelfs om een van de grotere vissen van het water te vangen. En ook deze vlog is er wederom een winactie. Want Kevin gaat een rigpakket samenstellen en die onder een van de subscribers die mee doet aan de actie verloten. Check daarom dus hoe je mee doet in de vlog, laat een comment achter en wacht af tot maandag 10 januari. Dan zullen wij hieronder in de comments de winnaar bekend maken.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt #16: Luxe vissen in Frankrijk appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt #16: Luxe vissen in Frankrijk
Getagd op: