In deze video neem ik jullie mee in een JAAR lang karpervissen op het kanaal. Al sinds 2014 is – Kanaalobsessies een terug kerend begrip op mijn YouTube kanaal. Zoals vele van jullie weten ligt mijn hart en ziel in deze visserij. Grote tankers en schepen, kleine maar oer sterke schubkarpers en boezem nomaden in de vorm van oude karakteristieke spiegels. Kanaal vissen is in mijn ogen het aller mooiste wat er is!
Als je de video leuk vond, doe dan zeker even een DUIMPJE OMHOOG, laat een toffe reactie achter en ABONNEER want we hebben ze nu ECHT bijna! 10.000 subscribers voor 2022!
Bedankt voor het kijken naar KANAALOBSESSIES 2021, en tot de volgende video.

#karpervissen #kanaalobsessies #rubencarplife

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 31 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KANAALOBSESSIES 2021 | KARPERVISSEN OP HET KANAAL appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KANAALOBSESSIES 2021 | KARPERVISSEN OP HET KANAAL
Getagd op: