Dat de winter de meest uitdagende tijd van het jaar is om op karper te vissen betekent niet dat het onmogelijk is. Sterker nog. Met de juiste timing en aanpak kan je soms zelfs versteld staan van de actie die er te krijgen is.

Bart van Bezouw is een karpervisser die het hele jaar door achter zijn hengels te vinden is. Ook in de winter vangt hij opvallend veel karper en met een aantal praktische tips helpt hij jou om ook meer koude karpers op de kant te krijgen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 21 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Zo vang je meer karper deze winter! – Karpervissen Top Tips appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Zo vang je meer karper deze winter! – Karpervissen Top Tips
Getagd op: