In de winter je debuut voor de Korda camera maken? En dan ook nog karper vangen? We gaven Niek Schriever zeker niet de makkelijkste opdracht. Maar het lukte hem alsnog om deze te voltooien. En daarmee laat Niek zien dat ook in de winter het vissen op karper goed mogelijk kan zijn. En in deze video geeft hij flink wat tips en tools die je praktisch toe kan passen in je eigen visserij. Zo laat Niek zijn complete aanpak zien en komen rigs, aas, stekken en zelfs zaken als timing aan bod. Want juist die zaken kunnen het verschil maken als je tijdens de koudere maanden gaat karpervissen.

In de “In Actie” playlist van het Korda Benelux Karpervissen TV tref je video’s waarbij we met onze ervaren teamleden naar de waterkant trekken. We volgen hun tijdens vissessies op de meest uiteenlopende wateren. Je kijkt mee over de schouder terwijl ze hun best doen om mooie karpers te vangen en “tussen de regels door” handige informatie te geven.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Wintervissen op karper – Team Korda in actie – Niek Schriever appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Wintervissen op karper – Team Korda in actie – Niek Schriever
Getagd op: