Na een super de luxe sessie in Frankrijk duikt Kevin voor deze vlog de stad in. Want vissend op een parkwater geeft hij zichzelf een goede kans op wat actie tijdens de wintermaanden. Met enkele korte sessies en een lekker toegankelijke visserij waar je niet veel spullen voor nodig hebt laat Kevin Diederen zien dat karpervissen veel te leuk en de winter veel te lang is om er niet op uit te gaan. Dus check de vlog, maak je spullen in orde, steek de tips in de broekzak en ga nog snel op jacht naar een winterkarper!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt #17: Wintervissen in de stad appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt #17: Wintervissen in de stad
Getagd op: