In deze video geeft Kevin Diederen alle ins en outs van de wafter rig die hij in 2021 voor het grootste deel van zijn visserij heeft ingezet. De onderlijn zet hij in met langzaam zinkend haakaas zoals wafters, Fake Food en bijvoorbeeld uitgebalanceerde tijgernoten. Tijdens het jaar dat Kevin de rig veelvuldig heeft ingezet viel het op dat hij mooie inhakingen en vrijwel geen lossers kreeg. Op verschillende watertypen en onder wisselende omstandigheden heeft de rig zich bewezen als een betrouwbare presentatie. Met maximaal vertrouwen deelt Kevin dan ook zijn ervaringen zodat je zelf ook aan het knopen, vissen en vangen kan.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 2 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen met de WAFTER rig van Kevin Diederen – Korda Benelux How To appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen met de WAFTER rig van Kevin Diederen – Korda Benelux How To
Getagd op: