De hinged stiff rig is een pop-up presentatie die in het verleden door vissers als Terry Hearn en hun spraakmakende vangsten erg populair is geworden. En tegenwoordig maken er nog steeds veel karpervissers zoals Darrell Peck gebruik van om hun haakaas vlak boven de bodem aan te bieden. Het is een onderlijn die vaak genoemd wordt als een selectieve presentatie om gericht op de grotere vissen uit een populatie te vissen. En als er daarnaast nog iets is waardoor hij een fanclub heeft binnen het hedendaagse karpervissen vissen dan is het wel de goede verhouding tussen gehaakte en gelande vissen. Volgens veel ervaren gebruikers zijn er maar weinig pop-up presentaties die je, eenmaal geprikt, zoveel zekerheid geven om een vis ook daadwerkelijk in je net te loodsen. Een goede reden om hem dus eens een kans te geven!

Voor het volgen van de stappen heb je de volgende items nodig:

* Korda Mouth trap
* Korda Choddy haakmaat 6
* Korda Rig Ring small
* Korda Ringswivel maat 11
* Korda Krimps small
* Korda Hybrid stiff
* KordaDark Matter Anti Tangle Sleeve
* Korda Bait Floss
* Korda Flosscap
* Korda Dark Matter Putty
* Korda Krimp tool
* Korda Razor Blade schaar
* Korda Pulla tool
* Aansteker

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Hoe knoop je een hinged stiff rig voor het karpervissen met pop-ups? – Stap voor stap uitgelegd appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Hoe knoop je een hinged stiff rig voor het karpervissen met pop-ups? – Stap voor stap uitgelegd
Getagd op: