Karpervissen met de pen blijft een geweldige visserij. Eindelijk, de laptop is gemaakt en we gaan weer video’s UPLOADEN!

In die paar maanden heb ik natuurlijk niet stil gezeten, en ben ik vaak met het pennetje op pad geweest. 2022 is fantastisch begonnen, en begin januari kwam er zelfs een ware verrassing langs.
Dit alles zien jullie in deze nieuwe video. Om de upload-stilte te doorbreken komt volgende week maandag 21 maart om dezelfde tijd nog een video online: Statisch wintervissen met klein aas!

Veel kijkplezier, geef de video een dikke LIKE en abonneer natuurlijk als je dat nog niet had gedaan. Op naar de 15,000 abonnees. 🎉
___________________________________________
#karpervissen #karper #penvissen

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 15 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post PENVISSEN IN DE WINTER OP KARPER MET WORMEN! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

PENVISSEN IN DE WINTER OP KARPER MET WORMEN!
Getagd op: