Eind februari vertrokken Ben van Boekel en Kevin Diederen naar het in west Frankrijk gelegen Commons Lake. Dit water is een van de exclusief te boeken wateren van Kingfish Playground en heeft een prachtig bestand aan mooie grote karpers. Beide vissers hoopten dan ook tijdens deze nawinter sessie kennis te mogen maken met een van de grote vissen die in het idyllische water hun rondjes zwemmen.

Aan plezier en actie was er absoluut geen gebrek tijdens de sessie. Gecombineerd met een hoop praktische informatie en werkelijk prachtige, grote vissen is het een prachtige sessie geworden die wij ook nog eens combineren met een winactie. Door simpelweg te subscriben op het YouTube kanaal maak je namelijk automatisch kans op een gloednieuwe Korda Digital Scales inclusief Compac opberghoes. Een mooier duwtje in de rug voor de voorjaarsvisserij kunnen wij in ieder geval niet wensen.

De winnaar zal op maandag 4 april willekeurig worden uitgeloot en door Korda gecontacteerd worden.

In de “In Actie” playlist van het Korda Benelux Karpervissen TV tref je video’s waarbij we met onze ervaren teamleden naar de waterkant trekken. We volgen hun tijdens vissessies op de meest uiteenlopende wateren. Je kijkt mee over de schouder terwijl ze hun best doen om mooie karpers te vangen en “tussen de regels door” handige informatie te geven.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 2 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen in Frankrijk – Team Korda in actie – Ben van Boekel & Kevin Diederen appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen in Frankrijk – Team Korda in actie – Ben van Boekel & Kevin Diederen
Getagd op: