Tijgernoten Mix kant en klaar 

Tijgernoten mix zijn de bekendste partikels uit ons assortiment. Deze mix van verschillende maten tijgernoten zijn geschikt als haakaas. Daarnaast wordt er gigantisch veel gevoerd met deze partikel.

Het is mogelijk deze kant en klare partikel opnieuw in te vriezen, indien wenselijk in kleinere porties. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen. Deze partikels zitten netjes vacuüm verpakt om de versheid te waarborgen. Kortom 100% verse producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Dit product PVA vriendelijk maken? Voeg dan wat zout toe. Ingevroren is dit product minimaal een jaar houdbaar. Onbevroren en geopend is dit product beperkt houdbaar afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Doorgaans is dit circa 4 weken na het openen van de vacuümverpakking. Mix tijgernoten blijven langer houdbaar wanneer ze onder water worden gezet. Op deze wijze is dit product gerust 6 weken houdbaar. Wel zullen de tijgernoten iets zuurder gaan ruiken, sommige vissers zijn hier juist voorstander van.

Mix tijgernoten kunnen perfect gecombineerd worden met andere partikels, boilies en pellets.

Specificaties

-Product: kant en klare partikels
-Formaat: 6-15mm
-Gewicht: 10KG (2 zakken van 5KG)
-Verpakking: per 5KG vacuüm verpakt
-Kleur: bruin
-Smaak: zoet

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.Source: Tijgernoten nieuwe aanbiedingen

Tijgernoten Mix 6-15mm kant en klaar 10KG
Getagd op: