Pinda’s

Pinda’s zijn de meest verzadigde partikels uit ons assortiment. Deze partikel heeft een hoog vet en olie gehalte. Hierdoor is dit product perfect inzetbaar tijdens de zomer maanden met hoge watertemperaturen. Wanneer de spijsvertering van een karper minder is tijdens de lage watertemperaturen, zijn pinda’s vaak minder effectief.

De kracht van de pinda’s zit in de geur, smaak en voedingsstoffen. Het hoge oliegehalte van de pinda’s zorgt voor een afscheiding van geur en smaak, die door de waterlagen verspreidt. Kortom 100% verse producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Pinda’s kunnen perfect gecombineerd worden met andere partikels, boilies en pellets.

Geen zin of tijd om dit product te koken? Klik dan hier om ons kant en klare assortiment partikels te kopen.

Bereidingswijze

-Zet het product ruimschoots onder water 
-Week dit product tussen de 24 en 48 uur
-Kook dit product daarna minimaal 30 minuten
-Ververs het water na elke 15 minuten
-Op deze manier ben je er wel zeker van dat de schadelijke stoffen uit de pinda’s zijn gekookt en ze gebruikt kunnen worden als karperaas.
-Zorg voor voldoende vocht in de pan na het koken

-Na het afkoelen zijn de partikels gereed voor gebruik

Specificaties

-Product: droge partikel
-Gewicht: 2,5KG
-Verpakking: sealzak
-Kleur: bruin
-Smaak: naturel

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.Source: Tijgernoten nieuwe producten

Pinda's 2,5KG
Getagd op: