Besteboilies.nl , Aanbieders van boilies en overige .

Eiwitten, koolhydraten, vetten, vertering etc. De Shelf Life – Amino-C boilies heeft het allemaal !De eeuwige zoektocht naar het perfecte aminozurenpatroon. Gooi er maar een schep vismeel in, dat vangt altijd! Attractie, triggers, instant response of de voedingswaarde op de lange termijn. Oké, terug naar de kern van de opdracht. Een zoete fruitachtige boilie creëren met de vangkracht van een vismeelbol. Waarom?! Omdat niet iedereen met een vismeel boilie wil vissen of – wellicht nóg belangrijker – niet alle karpers  zijn te vangen op een basis van vismeel .

Dan moeten we dus aan de slag met birdfoods, gistextracten, plantaardige eiwitten, water oplosbare – niet op visproteïne gebaseerde – additieven en mierzoete triggers/amino’s. Gelukkig hebben we een magazijn ingrediënten tot onze beschikking en onze grenzeloze creativiteit.

De Amino-C is een zoete topper geworden uit de buitencategorie en dat is geen understatement. De unieke blend aan esters en triggers in onze Liquid Amino Complex tillen deze ‘sweety’ naar een exceptioneel hoog niveau. De romige geur in combinatie met prikkelende fruitachtige componenten is een regelrechte voltreffer.

Ben je geen vismeel fan of wil je een keer iets écht afwijkends, probeer dan dit snoepje!

Bezoek de website van MTC Baits

 

 

Shelf Life - Amino-C boilies

Het bericht Shelf Life – Amino-C boilies verscheen eerst op Besteboilies.nl.Source: Besteboilies

Shelf Life – Amino-C boilies
Getagd op: