Kevin Diederen gaat deze keer helemaal solo op avontuur in Frankrijk. En voor het eerst in de Kevin Vlogt serie gaat hij daarbij vissen op een openbaar Frans water in de vorm van een kanaal. In het verleden viste Kevin fanatiek en met succes op de Franse kanaaltjes. En met de kennis van toen gaat hij vele jaren weer terug. Van vis spotten tot en met het plaatsen van de hengels, highs & low’s plus karper van groot en klein formaat… In het drie nachten durende avontuur komt het allemaal voorbij. En… alsof dat niet genoeg is er ook nog een winactie!

Bekijk de video, SUBSCRIBE op het kanaal en laat een comment achter om mee te doen. Op maandag 18 april zullen wij willekeurig een winnaar bekend maken. Hij of zij wint:

– Mainline Cell Pink & White pop-ups
– Kiana Supreme Goo (wit) naar keuze
– Korda Infuza Small
– Korda Boom Tube
– Korda Hook Safe

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt: Vissen op een kanaal in Frankrijk appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt: Vissen op een kanaal in Frankrijk
Getagd op: