Tijgernoten Siroop

Tijgernoten Siroop, ook wel extract genoemd is perfect om door grondvoer te mengen of een spodmix mee aan te maken. Hierdoor onstaat een zoete wolk op de voerstek vol attractie die de karpers van veraf zullen opmerken. Overigens is dit product PVA vriendelijk.

Daarnaast is dit product geschikt om bolies, pellets of partikels in te soaken. Dit product bevat een zoete geur en heeft een dikke structuur. Tijgernoten siroop bestaat uit 22% natuurlijke fructose en 30% vetten en glucose.

Het verwerken van tijgernoten siroop in boilies is zeker een aanrader. Hierdoor kunnen minder eieren gebruikt worden. Dit komt door het hoge glucose gehalte van de tijgernoten siroop. Boilies zullen daarnaast een heerlijke sterke zoete geur krijgen.

Specificaties

-Product: tijgernoten siroop, ook wel extract genoemd
-Inhoud: 500ML
-Verpakking: fles
-Kleur: lichtbruin
-Smaak: zoete tijgernoot

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.Source: Tijgernoten nieuwe aanbiedingen

Tijgernoten Siroop
Getagd op: