Steeds meer karpervissers ontdekken de effectiviteit van de zig rig. De zig rig is namelijk een manier om haakaas op half water of zelfs net onder het oppervlakte aan te bieden om daar de nieuwsgierig van de vis te prikkelen. Karper brengt namelijk een groot deel van de tijd zwemmen in de hogere waterlagen door en met name in de nawinter en het voorjaar, als de bovenste delen van het water eerder opwarmen, kan het met periodes de beste manier zijn om een karper te vangen.
Naast een verstelbare manier om met zigs te vissen is er ook de meer basic normale zig onderlijn. Hierbij vis je met een lange onderlijn en een regulier loodsysteem. De lengte van de onderlijn bepaald daarmee hoe ver je van de bodem vist.

Voor het volgen van de stappen heb je de volgende items nodig:

* Korda Mixa haakmaat 8
* Korda Medium Silicone Tubing
* Korda Zigline 11lb
* Korda Anti Tangle Sleeve
* Korda Razor Blade schaar
* Korda Pulla tool
* Zigfoam of Mainline Zigger haakaas

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 3 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Hoe knoop je een zig rig? – Stap voor stap uitgelegd appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Hoe knoop je een zig rig? – Stap voor stap uitgelegd
Getagd op: