We hebben wat te vieren! Want mede dankzij jullie support zijn wij met het Korda Benelux Karpervissen TV kanaal de 9000 subscribers gepasseerd. Dat betekent dat wij nu gaan aftellen naar de mijlpaal van 10K abonnees. En wat is er een mooiere manier om dat te doen dan met een uitgebreide winactie?

We hebben een hele berg Korda, Mainline en ook Delkim producten klaar liggen om verzonden te worden naar jullie. Want vanaf de 9000 gaan we bij elke 100 nieuwe subscribers een willekeurige abonnee blij maken met een toffe prijs. Het maakt dus niet uit of je ons als trouw volgt vanaf het eerste uur of nu gelijk na het lezen van deze tekst op de subscribe button klikt.

Wat gaan we precies weg geven?

9,1K: Korda Black & White of Stow bobbins naar keuze
9,2K: Goo Pakket bestaande uit diverse Goo’s Infuza’s & haakaas
9,3K: Korda Compac Cooler Kamo 14L + Cool Pack XL
9,4K: Mainline aas pakket bestaande uit 5kg High Impact boilies, pop-ups, wafters en SMART Liquid
9,5K: Korda Digital Scales + Pouche
9,6K: Korda Drykore jas
9,7K: Mainline aas pakket bestaande uit 5kg High Impact boilies, pop-ups, wafters, SMART Liquids, Power Particles en Spod & PVA pellet mix.
9,8K: Korda Compac Luggage pakket bestaande uit een Medium Carryall, 3 Rod Holdall 12ft en een Medium Cool Bag.
9,9K: Korda Tackle Box Bundle + end tackle
Hoofdprijs: 10K: Korda SINGLEZ + carry bag en 3x Delkim Txi-D beetmelders + RX-D ontvanger

Om mee te doen hoef je enkel te abonneren op het kanaal. De winnaars zullen wij op de Korda Benelux social media kanalen bekend maken.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 97 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post WIN Delkims, Korda Singlez, luggage, Mainline aas en nog veel meer! – Korda Benelux telt af naar 10K appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

WIN Delkims, Korda Singlez, luggage, Mainline aas en nog veel meer! – Korda Benelux telt af naar 10K
Getagd op: