Als je begint met karpervissen zorgen rigs bij veel vissers voor een hoop onzekerheid. Met de hoeveelheid aan variaties raak je al snel het overzicht kwijt en vergeet je wellicht ook dat je met een goede basis in een groot deel van de omstandigheden goed uit de voeten kan. Het op een juiste manier knopen en inzetten van een basis onderlijn zal je helpen om consistent goede rigs te knopen, ervaring op te doen en mooie karpers te vangen. Met deze gedachten hebben we bij Korda dan ook een beknopte BASIX range aan producten op de markt gebracht waarmee je op een eenvoudige manier aan de slag kan gaan en die daarnaast ook nog zeer gunstig geprijsd zijn.

De in de video getoonde basis rig is een onderlijn die uitermate geschikt is voor gebruik met bodemaas zoals zinkende boilies en ook tijgernoten, mais en soortgelijke aassoorten.

Voor het volgen van de stappen heb je de volgende items nodig:

* Korda BASIX Wide Gape haak in de maat 4 of 6
* Korda BASIX Coated Braid
* Korda BASIX Anti Tangle Sleeve
* Korda Silicone Tubing

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 13 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Hoe knoop je een basis onderlijn voor het karpervissen? – Stap voor stap uitgelegd appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Hoe knoop je een basis onderlijn voor het karpervissen? – Stap voor stap uitgelegd
Getagd op: