Ondanks dat karper bekend staan als bodemazers brengen ze een zeer groot deel van hun tijd door in de hogere waterlagen. En om ze daar te belagen heb je als karpervisser een zig rig nodig.

In deze uitgebreide how to video met Kevin Diederen gaan we uitgebreid in op alles dat met zig rigs te maken hebben. We kijken naar de adjustable set-up die Kevin graag inzet en hoe je deze exact in elkaar zet plus zonder in de war te gaan op je stek werpt. En ook zaken als dieptes, de onderlijn, haakaas, voer en zelfs het ziggen in het donker komen aan bod. Voeg daar nog een winactie aan toe waarbij je kans maakt op een leuk pakket en je hebt een video die je niet mag missen.

Kevin verteld in de video hoe je mee kan doen aan de actie. De winnaar zullen wij op maandag 30 mei bekend maken in de comments. Hij of zij wint daarbij dan:
2x Korda Large Zigkit
2x Korda Distance Casting Swivel lood 3oz
1x Korda Zigline 11lb
1x Korda Kamakura Choddy maat 8
1x Korda Rig Spools
1x Mainline Ziggers

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen met een ZIG RIG – Korda Benelux How To appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen met een ZIG RIG – Korda Benelux How To
Getagd op: