Het in het oppervlakte vissen met drijvende hondenbrokken is een van de spannendste manieren om op karper te vissen. En met name in het voorjaar en de zomer kan het ook een uiterst effectief zijn om zo snel een paar uurtjes achter de karpers aan te gaan. Voor deze Kevin Vlogt gaat Kevin Diederen dan ook eens met zijn oppervlaktestok en drijvend aas aan de slag. En ondanks dat de omstandigheden wellicht niet ideaal zijn lukt het hem op een lokaal verenigingswater een aantal vissen aan het azen te krijgen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt: Oppervlaktevissen met drijvende hondenbrokken appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt: Oppervlaktevissen met drijvende hondenbrokken
Getagd op: