Op uitnodiging van Karperwereld Online waren Ben van Boekel en Kevin Diederen dit jaar te gast op de KWO IN ACTION dag op de Koperen Plas. En tijdens deze mooie, drukke en gezellige dag zijn ze non stop in de weer geweest om de vragen van veel verschillende karpervissers te beantwoorden. Zo werden er flink wat basis onderlijn voor het karpervissen geknoopt, tips en tools uitgewisseld en gaf Kevin onder andere een zig rig masterclass naar aanleiding van de vele vragen over dit onderwerp.

Speciaal voor de mensen die deze dag helaas hebben moeten missen hebben we daarnaast ook enkele van de vele vragen in een video verwerkt. Op deze manier kan jij namelijk ook met de handige tips aan de slag om dit jaar je beste visjaar ooit te maken.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 16 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post De meest gestelde vragen over (beginnen met) karpervissen tijdens de KWO IN ACTION dag appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

De meest gestelde vragen over (beginnen met) karpervissen tijdens de KWO IN ACTION dag
Getagd op: