Elke karpervisser kent het wel. De vraag hoe de wereld er onderwater uitziet en wat een goede stek is. Naast allerlei dure dieptemeters zijn er ook andere manieren om hier antwoord op te krijgen. En hiervoor heb je om te beginnen een stel goede ogen en een market set-up nodig. Met een dergelijke montage kan je namelijk zeer secuur de bodem aftasten, dieptes uitpeilen en daarnaast ook de te werpen afstand naar deze mogelijke hotspots loggen. Niek Schriever legt uit hoe hij “analoog”, dus zonder gebruik te maken van dure apparatuur, op zoek gaat naar goede stekken.

Deze video is tevens voorzien van een winactie bestaande uit:
1x Korda BASIX Distance Sticks
1x Korda BASIX Spod & Marker Braid
1x Korda Marker Kit

Niek legt in de video uit hoe je kans maakt op deze mooie prijs. De winnaar zullen wij maandag 11 juli bekend maken in de comments van deze video.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Hoe peil je een goede stek voor het karpervissen? – Korda Benelux How To appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Hoe peil je een goede stek voor het karpervissen? – Korda Benelux How To
Getagd op: