Almere is een waterrijk gebied waar veel sportvissers wekelijks hun hengels uitgooien om hun geliefde hobby uit te oefenen. Veel van deze sportvissers zijn lid van onze vereniging, maar wie zijn nu precies onze leden en wat zijn hun wensen op het gebied van de sportvisserij en welke knelpunten ervaren zij?
.

Bereikbaarheid onze leden
Voor een voetbal of hockeyvereniging is het eenvoudig om in gesprek te komen met de leden, Ze beschikken over een clubhuis en sportvelden waar iedereen samenkomt. Bij onze hengelsportvereniging ligt dat anders. Wij hebben geen accommodatie en onze sportvissers vind je overal aan de waterkant. Voor ons als het bestuur is het belangrijk om onze leden beter te leren kennen zodat wij hun belangen kunnen behartigen in overleggen met gemeenten, waterschappen en sportvisserij Nederland en andere instanties, want vaak blijkt dat deze instellingen geen weet hebben dat onze vereniging 6000 leden telt en daarmee verreweg de grootste sportvereniging van Flevoland is!
.

Daar willen wij de komende jaren verandering in brengen!
.

Wat gaan we doen
De komende jaren gaan we verschillende digitale enquêtes uitzetten onder onze leden en we organiseren verschillende themabijeenkomsten waarin het bestuur in gesprek gaat met de leden! Dit jaar starten we met een enquête om meer zicht te krijgen wie onze leden eigenlijk zijn, hoe zij hun hobby uitoefenen en hoe we met hen in contact kunnen komen en blijven.
In samenwerking met Sportvisserij Nederland hebben we de enquête ontwikkeld, deze is nu klaar! Alleen zoeken wij een geschikte digitale omgeving om deze enquête uit te zetten en de informatie te kunnen analyseren. Googleforms kennen wij, maar dat vinden wij niet geschikt om te gebruiken, het is te beperkt.
.

Kunt u helpen?
Wij denken, of weten eigenlijk wel zeker, dat onder onze leden veel kennis aanwezig is over het uitzetten van enquêtes, zeker bij ICT-ers, marketing en communicatie medewerkers en uiteraard studenten. Wij komen dan ook heel graag met je in contact en laten ons graag door je adviseren. Dus als je ons wilt helpen en mee wilt denken over het uitzetten van enquêtes en je kennis met ons zou willen delen stuur dan even een mailtje naar.

Je bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

The post Dringend gezocht: ICT hulp appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

Dringend gezocht: ICT hulp
Getagd op:
%d bloggers liken dit: