Yes! Daar zijn we weer. Karpervissen op het kanaal en vakantiepark Weertenberg. Een met name gezin vakantie waar de penhengel mee naartoe was. Daarna hebben Rik en ik nog 2 nachten aan het kanaal gevist, om af te sluiten met Martijn en een fraaie verrassing!

Zoals jullie weten heb ik een tijdje niet geüpload. Dit komt omdat ik samen met twee andere vrienden volgas op het kanaal bezig ben. Wij beleven alle drie ons beste jaar ooit! Alle beelden worden verzameld voor #kanaalobsessies, een jaarlijks terugkerende en nu dus MEGA film 🍿!

Deze video kun je plaatsen in de categorie: vis vlog! In deze ruim half uur durende video praat ik jullie van A tot Z bij.

Abboneer natuurlijk als je dat nog niet had gedaan! Like & laat een toffe comment achter‼️🙋🏼‍♂️

#karpervissen #karper

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 38 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN IN DE ZOMER OP DE CAMPING & HET KANAAL! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN IN DE ZOMER OP DE CAMPING & HET KANAAL!
Getagd op: