Het karpervissen komt op de diepere plassen zo met zijn eigen uitdagingen. En dat je tijdens die visserij soms keuzes maakt die achteraf misschien niet de beste waren horen erbij. Het verschil zit echter in het stukje reflectie en kijken naar hoe je er van kan leren en die lessen in je voordeel kan gebruiken tijdens volgende sessies.

In deze video volgen wij Niek Schriever gedurende enkele sessies op een prachtige Nederlandse afgraving. En daarbij laat hij op een mooie eerlijke manier zien hoe hij er soms naast zit en hoe dat uiteindelijk ook resulteert in een aantal erg mooie vissen.

In de “In Actie” playlist van het Korda Benelux Karpervissen TV tref je video’s waarbij we met onze ervaren teamleden naar de waterkant trekken. We volgen hun tijdens vissessies op de meest uiteenlopende wateren. Je kijkt mee over de schouder terwijl ze hun best doen om mooie karpers te vangen en “tussen de regels door” handige informatie te geven.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 24 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen op een diepe plas – Team Korda in actie – Niek Schriever appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen op een diepe plas – Team Korda in actie – Niek Schriever
Getagd op: