Kevin Diederen neemt ons in deze Kevin Vlogt mee tijdens diverse sessies in de zomermaanden. Tijdens een periode van vier weken vist hij verschillende sessies op een prachtige afgraving in de hoop daar mooie, grote karpers te vangen. En tijdens die jacht op karpers van specimen formaat komen er flink wat vissen op de kant waaronder exemplaren van 20kg+ alsmede de nodige dertigers.

Nog niet eerder ving Kevin in een Vlog zoveel grote karpers en verspreid over een tweedelige film laat hij ook uitgebreid hoe hij de visserij aanpakt. Verwacht daarbij inzichten in de gebruikte rigs, aas en de manier van voeren tijdens diverse instant sessies op hetzelfde water.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 59 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt: Grote karper tijdens de zomer deel 1 appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt: Grote karper tijdens de zomer deel 1
Getagd op: