Het is tijd voor het tweede deel van Kevin’s zomervisserij op de afgraving waar hij al lekker aan de slag is geweest. Na de eerste twee sessies gaat hij door met zijn zomercampagne en dat zorgt wederom voor de nodige actie en ook nog een mooie prijs!

De prijs van de winactie bestaat uit een Korda Compac Carryall in de medium maat + Korda Compac 125 KAMO. Om deze te winnen hoef je enkel op het Korda Benelux Karpervissen TV YouTube kanaal te subscriben en daarnaast in de comments te laten weten welke van de voorgaande vlogs tot nu toe je favoriet is.

Uit de mensen die mee doen zal maandag 29 Augustus een winnaar geloot worden. Onder zijn of haar bericht alsmede op de Korda Benelux Facebook en instagram zullen wij de winnaar bekend maken.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 3 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt: Grote karper tijdens de zomer deel 2 appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt: Grote karper tijdens de zomer deel 2
Getagd op: