Vissen op dressuurwater, vele van ons die de parkwateren of putjes wel kennen en bevissen. Nadeel: veel andere concurrent / collega vissers. Hoe kun jij het verschil maken op tactisch gebied? Dat laten Martijn en ik jullie zien in deze nieuwe video. Belangrijkste blijft slim maar simpel denken. Voeren met het juiste aas naar voedsel behoefte op de juiste plek. Met een paar kleine aanpassingen wisten wij op diverse lastige wateren zoals de Amsterdamse Bosbaan succesvol te zijn.

Abonneer natuurlijk als je dat nog niet had gedaan, laat weten wat je van de video vond in een toffe reactie. Heb je vragen over dresuurvisserij die niet in de video zijn gekomen? Laat het weten in de comments. 👇👇

Thanks alvast en tot de volgende video!

#karpervissen #karper #vissen

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 28 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post INSTANT KARPERVISSEN OP DRESSUURWATER | BOSBAAN appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

INSTANT KARPERVISSEN OP DRESSUURWATER | BOSBAAN
Getagd op: