Al 15 jaar lang maak ik video’s over het karpervissen. Tof dat je hier terecht bent gekomen bij mijn nieuwe intro-video. Bekijk alle vis video’s in binnen en buitenland boordevol passie, beleving en avontuur. Dit is wat ik het liefst doe. Wat ooit begon als een soort foto-slide video opslag, is uitgegroeid tot echte video’s met al meer dan 1,000,000 views. Door te abonneren zou je mijn kanaal enorm supporten. Heb je vragen? Drop ze in de comments, ik reageer altijd! Alvast veel kijkplezier.

#karper #karpervissen #vissen

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 22 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post WELKOM OP MIJN YOUTUBE KANAAL! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

WELKOM OP MIJN YOUTUBE KANAAL!
Getagd op: