Het gebruik van een pop-up haakaas die je net boven de bodem aan biedt kan helpen om de haak vrij te houden van troep zoals bladafval of wier en daarnaast ook zorgen dat je extra snel de aandacht trekt van een karper.

De Multi rig is een zeer eenvoudig te knopen onderlijn waarvoor je weinig componenten nodig hebt. Met slecht enkele items knoop je in korte tijd een betrouwbare onderlijn die het mogelijk maakt om zeer snel de haak te wisselen. Mike Kavanagh, de engelse uitvinder van deze presentatie, heeft daarbij gezorgd voor een revolutie op het gebied van karper rigs. Want wij achten de kans groot dat zonder de de komst van zijn geliefde Multi rig ook de tegenwoordig vaker in de media uitgelichte Spinner of Ronnie rig niet ontwikkeld zou zijn. Tijdens de afgelopen jaren heeft de Multi rig ook voor flink wat mooie vangsten van onze teamleden gezorgd. Zo zette Kevin Diederen hem veelvuldig in tijdens zijn visserij op onder andere Franse kanalen een is het wellicht de meest gebruikte onderlijn van de Duitse “big fish jager” Christoper Paschmanns.

Voor het volgen van de stappen heb je de volgende items nodig:

* Korda Kamo Coated 20lb
* Korda Choddy haakmaat 6
* Korda Baitscrew Swivel
* Korda Darkmatter Putty
* Korda Darkmatter Anti Tangle Sleeve Short

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 6 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Is de MULTI RIG de makkelijkst te knopen pop-up onderlijn? – Stap voor stap uitgelegd appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Is de MULTI RIG de makkelijkst te knopen pop-up onderlijn? – Stap voor stap uitgelegd
Getagd op: