Karpervissen doen we het hele jaar door, zo ook in deze warme zomermaanden. Vanaf januari zijn we bezig met de opname van Kanaalobsessies, een mega project waarover einde van dit jaar natuurlijk meer. Gekroond tot koning saté makker Sander Schroer uit het oosten des lands is zo iemand waarmee ik meerdere sessies per jaar vis. De laatste keer was Maart dit jaar waarin we KEIHARD blankte op een putje. Na twee eerdere lossers hier in de regio moest en zou Sander ditmaal zijn eerste randstad-karper vangen. Begin deze maand bereide ik meerdere kanaal stekken voor en gingen we 24 uur op pad. Of het lukt, zie je in de video. Vind je het nu tof om meerdere korte vierentwintig uur sessies te zien? Laat het zeker even weten in de comments! Abonneer voor meer en geniet van wederom een nieuwe video.

#karpervissen #vissen #carpfishing

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 30 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post OP JACHT NAAR ZOMERSE KANAAL KARPERS! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

OP JACHT NAAR ZOMERSE KANAAL KARPERS!
Getagd op: