Wil jij ook verder, preciezer en ook nog eens met minder moeite werpen? Terry Edmonds is een internationaal bekend geworden nadat hij tijdens casting wedstrijden met karperhengels diverse records heeft gebroken. Zo was hij de eerste persoon die een officieel gemeten worp van meer dan 250 yards met een karperhengel realiseerde. Gemeten op een vlak veld haalde hij maar liefst 254 yards, wat een duizelingwekkende 232 meter zijn. Buiten het wedstrijdveld heeft Terry Edmonds de grenzen van het denkbare opgezocht met nog verdere worpen en helpt hij als casting instructeur ook andere om hun grenzen te verleggen.

Het Europese Korda Marketing & Media Team bracht eerder dit jaar een ochtend door met Terry Edmonds. En allen konden ze na een paar uur veel makkelijker, verder en preciezer gooien. Kevin Diederen deelt enkele van de basis tips die hem die dag geholpen hebben. En zo kan ook jij met een beetje oefening verder gooien dan je ooit gedaan hebt!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Zo werp je verder en preciezer met je karperhengel! – Karpervissen Top Tips appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Zo werp je verder en preciezer met je karperhengel! – Karpervissen Top Tips
Getagd op: