Als er iets is dat bij veel karpervissers tot de verbeelding spreekt dan is het wel de visserij op de grote rivieren. De Maas is een van de populairste rivieren voor het karpervissen en is ook de plek waar Ben zijn vuurdoop ondergaat. Zijn ervaring op de grote rivieren is namelijk beperkt. Maar in de hoop een leuke uitdaging op beeld te kunnen delen neemt hij ons mee tijdens een bezoek aan een nieuwe stek in een zijarm van de Maas.

Mooie vissen en vooral ook veel leren tijdens het vissen in een compleet nieuwe omgeving staan centraal in deze video. En dat gewoonweg iets proberen de manier is om een eerste stap buiten je comfortzone te zetten laat Ben van Boekel mooi zien in deze Team Korda in actie film.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Beginnnen met karpervissen op een rivier – Team Korda in actie – Ben van Boekel appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Beginnnen met karpervissen op een rivier – Team Korda in actie – Ben van Boekel
Getagd op: