Dat er in de polder karpers zwemmen, dat weten we. Veel kleine vis, maar er zitten in sommige waterstelsels echte schatten. Welkom bij Polder Parels. Voorheen Herres in de polder en beide namen doen deze video eer aan. Wat ging het weer los! Een slapeloze nacht samen met makker maat Martijn die de vis goed op het voer kreeg.

Tijgernoten, boilies te kort. Hamburgers bakken in de olijfolie, om het uur eruit voor een vis. Live runs en een mooi stukje karper – praat. Dit alles zien jullie komende 20 minuten.

Ik zou het MEGA tof vinden als jullie allemaal een reactie achter lieten. Laat bijvoorbeeld weten wat je van de video vond. Moeten we nog vaker op pad samen of wil je een bepaalde visserij graag zien? Like en subscribe en dan zie ik jullie weer bij de volgende video.

#karpervissen #karper #vissen

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 10 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN IN DE POLDER | SLAPELOZE NACHT! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN IN DE POLDER | SLAPELOZE NACHT!
Getagd op: