Het is weer zover! Kevin Diederen gaat in deze nieuwe vlog weer eens lekker actief struinen op stadswater. Gewapend met een nieuwe penhengel, die je ook nog eens kan winnen, gaat hij op ontdekking op een parkvijver waar hij vroeger al vaker heeft gevist.

Na een flinke vissterfte enkele jaren terug is het voor hem echter onbekend wat hij er nu kan verwachten. Dus het is nog een groot vraagteken hoe het visbestand er uitziet. Hoe veel en hoe grote karpers zullen er inmiddels zwemmen? Als het pennetje onder gaat is het een big surprise wat er aan de haak hangt.

Tijdens deze Kevin Vlogt maakt Kevin gebruik van een nieuwe Tackle Guru N-Gauge Duel Specimen hengel in de 12ft 1,75lb. De daadwerkelijke release van deze specialistische hengel is helaas uitgesteld tot het voorjaar van 2023. Maar je maakt wel al kans om nog voordat deze hengel op de markt is een exemplaar te winnen.

Om kans te maken op de hengel subscribe je op het YouTube kanaal en laat je in de comments weten welke visserij jij gaat beoefenen. Op maandag 21-11-2022 zullen wij de winnaar van de hengel bekend maken in de comments en op onze social media kanalen.

Veel succes en kijkplezier!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt: Ik geef mijn nieuwe penhengel weg! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt: Ik geef mijn nieuwe penhengel weg!
Getagd op: